Gastenboek

Wij waarderen het zeer als u hier uw oprechte ervaringen met ComputerHulp013 zou willen delen met anderen.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 2001:1c03:3a09:4b00:dc45:47b:704f:32df op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
150 berichten.
Jacques Lafleur Jacques Lafleur uit Tilburg schreef op 11 juli 2024 om 11:36
Zeer vriendelijke, vakbekwame en snelle service. Ik zou de heer De Kruijf bij iedereen willen aanbevelen!
johan verhoeven johan verhoeven uit tilburg schreef op 2 juli 2024 om 21:59
vandaag is mijn nieuwe laptop door Toine geinstalleerd, zeer snelle prettige service, heldere afspraken,zeer tevreden...
Jac Jac uit Udenhout schreef op 7 juni 2024 om 09:18
Deze week mijn pc bij computerhulp013 gebracht na allerlei storingen en problemen. Op een vriendelijke en correcte wijze geholpen. Dwz. goede informatie vooraf (samen eerste check gedaan wat het mogelijke probleem is), en ook erna gemaakte afspraken nagekomen. Communicatie prettig. Kortom, blij bij deze hulp uit te zijn gekomen.
Trix Trix uit Oisterwijk schreef op 7 februari 2024 om 18:35
Vandaag om hulp gevraagd en door een uitvaller na 1 uur al geholpen. Fijne, rustige benadering van Toine die meerdere vragen/problemen opgelost heeft. Ook duidelijke uitleg, kortom, zeer goede ervaring, ik weet waar ik moet zijn in de toekomst
Hendrie Braakman Hendrie Braakman uit Tilburg schreef op 27 januari 2024 om 07:25
Ik ben snel geholpen door Toine nadat ik een kapotte harde schijf had in mijn Laptop. Tijdens deze reparatie zag Toine nog een mogelijkheid op de laptop te optimalizeren welke na goed overleg successvol was uitgevoerd. Communicatie met Toine is erg goed, het is vanaf nu mijn to go adres voor elk computer probleem.
Frank Verhaaren Frank Verhaaren uit Tilburg schreef op 8 december 2023 om 20:44
Ik ben snel en goed geholpen bij het installeren van mijn nieuwe pc.
Toon van der Mark Toon van der Mark uit Tilburg schreef op 8 december 2023 om 12:00
Nieuwe laptop aangeschaft en oude laptop laten schoonmaken. Verder laptop van mijn vrouw laten APK-en. Duidelijke (prijs) afspraken en goede uitleg gekregen bij afhalen nieuwe laptop. Vertrouwd adres.
G. Hermans G. Hermans uit Tilburg schreef op 7 november 2023 om 13:04
Nieuwe upgrades voor mijn PC ingebouwd door Toine. Goed advies en snelle communicatie. Voor mij een vertrouwd adres geworden.
Matthias Matthias uit Tilburg schreef op 1 september 2023 om 19:02
Ik heb een goede maar wat oudere laptop, deze was dusdanig traag dat hij praktisch niet meer te gebruiken was. De laptop is opgeschoond door Toine en werkt nu weer naar behoren. Fijne duidelijke communicatie, laptop was tijdig gereed en ik denk een goede prijs (al heb ik niet echt vergeleken met andere aanbieders). Het was mijn eerste ervaring met Toine, maar ik ben dusdanig tevreden dat het voor mij nu het vaste adres is geworden voor computerondersteuning.
M. Janssens M. Janssens uit Dongen schreef op 1 september 2023 om 12:31
Mijn laptop startte alleen op in Aptio Setup Utility. De latop afgegeven en na een half uur een reactie mogen ontvangen dat de SSD stuk is. Dhr. de Kruijf gaf de voorkeur aan een goed merk SSD met een betere leessnelheid/schrijven en heeft deze in overleg (na merk, specificatie en prijs te hebben doorgegeven) besteld. Een dag later een bericht dat de laptop klaar is en nog dezelfde dag opgehaald kon worden. Alle communicatie was duidelijk en vergezeld met de nodige afbeeldingen. Dhr. de Kruijf weet waar hij het over heeft, denkt in oplossingen en doet alles in goed overleg. ComputerHulp013.nl is voor mij dé allround computer service in de omgeving van Tilburg! Nogmaals heel hartelijk dank voor de meer dan uitstekende wijze waarop het probleem met mijn laptop is verholpen.
Cor van den Heuvel Cor van den Heuvel uit Tilburg schreef op 23 augustus 2023 om 12:07
Van desktop naar laptop. Bestanden overgezet, maar Windows 11 werkte niet echt mee. Na grondige analyse het probleem gevonden en via een hulpprogramma het probleem verholpen. Met nieuwe moed aan het werk en zien of het duurzaam blijft werken. Prima service en kennis van zaken.
Cor van den Heuvel Cor van den Heuvel uit Tilburg schreef op 23 augustus 2023 om 12:06
Van desktop naar laptop. Bestanden overgezet, maar Windows 11 werkte niet echt mee. Na grondige analyse het probleem gevonden en via een hulpprogramma het probleem verholpen. Met nieuwe moed aan het werk en zien of het duurzaam blijft werken. Prima service en kennis van zaken.
LoetDusomos LoetDusomos uit Tilburg schreef op 30 juli 2023 om 08:46
Mijn laptop starten niet meer op ben naar Toine gegaan en deze had de oorzaak snel gevonden hardeschijf was stuk Toine heeft deze vervangen en en alles opnieuw geïnstalleerd werkt nu veel sneller en is prima in orde ben zeer tevreden over de reparatie vakkundig en betaalbaar.
Thea Thea uit Tilburg schreef op 29 juli 2023 om 12:25
Nadat mijn oude computer het had begeven heeft Toine een nieuwe computer geleverd en keurig geïnstalleerd en al mijn gegevens prima overgezet. Ik ben zeer tevreden over de snelle en zeer deskundige hulp voor een schappelijke prijs. Ik ben er erg blij mee en nogmaals mijn hartelijke dank Toine.
Michael Michael uit Tilburg schreef op 16 mei 2023 om 09:39
Toine heeft op mijn verzoek mijn laptop stofvrij gemaakt. De communicatie en afhandeling is zeer vlot gegaan. Toine is betrouwbaar, vriendelijk en naar mijn mening oprecht. Aanrader! Bedankt Toine!
Peter Peter uit Tilburg schreef op 18 april 2023 om 18:10
Laptop starte niet meer op toine heeft hem even onder hande genomen nu doet hij het weer als een tierelier werkt weer als nieuw Snelle service goed geholpen nette prijs , klantvriendelijk, verstand van zaken,
Hilde Hilde uit Tilburg schreef op 7 maart 2023 om 21:56
Mijn Acer laptop wilde niet meer goed opstarten. Kon meteen terecht en ben snel geholpen. Werd per app op de hoogte gehouden van de werkzaamheden van Toine en de problemen die hij tegenkwam met oplossing. Goede sevice!
Eefje Eefje uit Tilburg schreef op 24 september 2022 om 10:44
Mijn Acer laptop was ontzettend traag en de ventilator maakte overuren. Toine heeft een schone installatie gedaan en mijn laptop stofvrij gemaakt. Ook heeft hij (natuurlijk in overleg) een nieuw, betaalbaar internet security pakket geïnstalleerd. Binnen een dag kon ik mijn laptop weer ophalen en hij is weer als nieuw. Beter dan nieuw zelfs, want alleen de nodige onderdelen zijn geïnstalleerd (standaard krijg je er blijkbaar van Acer van alles ‘gratis’ bij wat de boel onnodig vertraagt). Toine is snel, vakkundig en klantvriendelijk. Mocht ik weer computerhulp nodig hebben, dan kom ik zeker terug bij Computerhulp 013. Dank je wel, Toine!
Ellen Ellen uit Tilburg schreef op 16 augustus 2022 om 15:09
Ik had veel problemen met mijn e-mail. Toine heeft me hiermee snel geholpen. Door zijn uitleg begreep ik dat het echt tijd was om mijn oude pc te vervangen door een nieuw exemplaar. Die werd dan ook snel en volgens afspraak geleverd. Toine, bedankt voor de duidelijke toelichting.
Jan van den Hoek Jan van den Hoek uit Tilburg schreef op 2 augustus 2022 om 14:07
Na enkele niet zo slimme acties van mijn zijde, was mijn laptop niet meer te gebruiken. Toine van Computerhulp013 heeft dit professioneel opgelost, en ik kon mijn laptop, weer volledig operationeel, binnen 3,5 uur ophalen. Ik ga, indien weer nodig, zeker van de diensten van Computerhulp013 gebruik maken.
  • Installatie en herinstallatie van Windows Installatie en herinstallatie van Windows Wij zijn specialist in het installeren of herinstalleren van Windows! Vraag ons gerust om de mogelijkheden voor uw pc. Hij wordt er beslist sneller van.
  • Beveiliging Beveiliging ComputerHulp013 is officieel dealer en het verkooppunt voor al uw Eset beveiligingssoftware! Zowel voor de consument als de zakelijke markt. Winnaar van vele awards.
  • Opschonen trage computer Opschonen trage computer Laat ons uw trage computer opschonen! Dit zorgt voor betere prestaties en langere levensduur.
  • Computer reparatie Computer reparatie ComputerHulp013 is uw adres voor computer reparatie in de regio Tilburg! Vraag naar de mogelijkheden.
  • PCDokters PCDokters ComputerHulp013 is aangesloten bij PCDokters