Gastenboek

Wij waarderen het zeer als u hier uw oprechte ervaringen met ComputerHulp013 zou willen delen met anderen.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 34.229.131.158 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
136 berichten.
Michael Michael uit Tilburg heeft geschreven op 16 mei 2023 om 09:39
Toine heeft op mijn verzoek mijn laptop stofvrij gemaakt. De communicatie en afhandeling is zeer vlot gegaan. Toine is betrouwbaar, vriendelijk en naar mijn mening oprecht. Aanrader! Bedankt Toine!
Peter Peter uit Tilburg heeft geschreven op 18 april 2023 om 18:10
Laptop starte niet meer op toine heeft hem even onder hande genomen nu doet hij het weer als een tierelier werkt weer als nieuw Snelle service goed geholpen nette prijs , klantvriendelijk, verstand van zaken,
Hilde Hilde uit Tilburg heeft geschreven op 7 maart 2023 om 21:56
Mijn Acer laptop wilde niet meer goed opstarten. Kon meteen terecht en ben snel geholpen. Werd per app op de hoogte gehouden van de werkzaamheden van Toine en de problemen die hij tegenkwam met oplossing. Goede sevice!
Eefje Eefje uit Tilburg heeft geschreven op 24 september 2022 om 10:44
Mijn Acer laptop was ontzettend traag en de ventilator maakte overuren. Toine heeft een schone installatie gedaan en mijn laptop stofvrij gemaakt. Ook heeft hij (natuurlijk in overleg) een nieuw, betaalbaar internet security pakket geïnstalleerd. Binnen een dag kon ik mijn laptop weer ophalen en hij is weer als nieuw. Beter dan nieuw zelfs, want alleen de nodige onderdelen zijn geïnstalleerd (standaard krijg je er blijkbaar van Acer van alles ‘gratis’ bij wat de boel onnodig vertraagt). Toine is snel, vakkundig en klantvriendelijk. Mocht ik weer computerhulp nodig hebben, dan kom ik zeker terug bij Computerhulp 013. Dank je wel, Toine!
Ellen Ellen uit Tilburg heeft geschreven op 16 augustus 2022 om 15:09
Ik had veel problemen met mijn e-mail. Toine heeft me hiermee snel geholpen. Door zijn uitleg begreep ik dat het echt tijd was om mijn oude pc te vervangen door een nieuw exemplaar. Die werd dan ook snel en volgens afspraak geleverd. Toine, bedankt voor de duidelijke toelichting.
Jan van den Hoek Jan van den Hoek uit Tilburg heeft geschreven op 2 augustus 2022 om 14:07
Na enkele niet zo slimme acties van mijn zijde, was mijn laptop niet meer te gebruiken. Toine van Computerhulp013 heeft dit professioneel opgelost, en ik kon mijn laptop, weer volledig operationeel, binnen 3,5 uur ophalen. Ik ga, indien weer nodig, zeker van de diensten van Computerhulp013 gebruik maken.
Jan Jan uit Haaren heeft geschreven op 11 juli 2022 om 22:43
P A R I M A ! Na een 'vastloper' mijn laptop snel en goed gerepareerd en als extra service geheel van binnen en buiten schoongemaakt. Zeer tevreden; Computerhulp blijft in mijn Rollodex staan 🙂
Ton uijt de Willigen Ton uijt de Willigen uit Tilburg heeft geschreven op 10 juni 2022 om 09:32
Hoi Toine Heel hartelijk dank voor je supersnelle !!! service. Gr Ton Uijt de Willigen
Wim Wim uit Hulten heeft geschreven op 29 maart 2022 om 11:39
Mijn computerproblemen waren zo opgelost door Toine. Top!
Ingrid Ingrid uit Tilburg heeft geschreven op 5 maart 2022 om 11:47
Super blij met de hulp van Toine. Hij is snel, duidelijk en zeer bekwaam. Met zijn hulp is mij veel ellende bespaard.
ronnie van spreeuwel ronnie van spreeuwel uit tilburg heeft geschreven op 28 februari 2022 om 18:45
ik heb totaal geen verstand van computers maar dankzij computerhulp heb ik een nieuwe computer waar alles voor mij overgezet is en ikzelf alleen maar de computer aan hoef te zetten en weer verder kan. zelfs op zaterdagmiddag en op zondag reageren computerhulp binnen een kwartier en lossen het probleem meteen op .ik als kleine zelfstandige vind het belangrijk dat mensen buiten kantooruren bereikbaar zijn zodat ik ook vooruit kan. geweldige service, hele goeie uitleg, alles netjes aangesloten en geinstalleerd en voor een mooie prijs. eerlijk advies en ze verkopen je geen dingen die je niet nodig hebt.
JAC Emmen JAC Emmen uit tilburg heeft geschreven op 15 januari 2022 om 19:56
Zeer tevreden met de werkwijze van Computerhulp 013. Klantvriendelijk en behulpzaam.
D.van Geel D.van Geel uit Tilburg heeft geschreven op 13 januari 2022 om 20:36
Soms kom je nog bedrijven tegen die service leveren met de hoofdletter S! Op een dag bleek onze all in one PC ons plotseling te verblijden met een zwart scherm. Op zoek dus naar een computer reparateur. Door de lovende recensies uitgekomen bij ComputerHulp013. De heer de Kruijf wilde onze PC direct wel even onder handen nemen. Diagnose was echter: helaas pindakaas...moederbord gecrasht. Onze PC was natuurlijk verouderd en werd steeds trager. Toine (mag ik nu wel zeggen) heeft echter al onze gegevens van de harde schijf kunnen redden en op een externe schijf kunnen overzetten. Omdat wij hadden aangegeven om weer een all in one PC te willen kopen heeft hij ons een offerte gestuurd voor een nieuwe PC waar wij de eventuele opties konden aankruisen. In vergelijking met de “kale PC’s” van de bekende grote electronica giganten (=dozenschuivers) was ComputerHulp013 met een leuke All-in-one PC en Windows 11 + Microsoft 365 aanmerkelijk goedkoper. Wij zijn ingegaan op zijn offerte en heeft hij vandaag bij ons een nieuwe PC geinstalleerd. Alle nieuwste programma’s staan er nu op en heeft hij al onze oude data ( waaronder veel familiefoto’s ) er opnieuw opgezet. Toine heeft de tijd genomen om alles over de nieuwe PC uit te leggen. Wij willen Toine van ComputerHulp013 graag aanbevelen voor professionele hulp en zijn uitstekende Service!
lucien van den Boomen lucien van den Boomen uit Tilburg heeft geschreven op 5 januari 2022 om 17:06
Ben zeer vlug en netjes geholpen alles werkt weer perfect en betaalbaar en op afstand.
Ied Roozen Ied Roozen uit Tilburg heeft geschreven op 17 december 2021 om 12:19
Dankbaar ben ik, dat mijn vriendin mij Toine heeft aanbevolen. Ik kan, zo nodig, een beroep op hem doen en zijn service is perfect. Ik ga elke keer met plezier achter mijn computer zitten, omdat ik weet, dat als er iets bijzonders is, ik door Toine uit de problemen wordt geholpen. Klasse.
Miranda Van etten Miranda Van etten uit Tilburg heeft geschreven op 17 december 2021 om 11:40
Prima geholpen, vriendelijke man, van te voren prijsopgave, en aan de gemaakte afspraken gehouden. En belangrijk ook niet duur nogmaals hartstikke bedankt, en ik raad je bij iedereen aan.
Cees van de wouw Cees van de wouw uit Tilburg heeft geschreven op 21 oktober 2021 om 16:10
Hoi Toine , bedankt voor de ondersteuning om Windows 11 in geheel op nieuw op mijn computer te zetten. Dus geen upgrade maar compleet nieuwe Windows 11. Mijn vrienden vonden het dom op mijn leeftijd dat te doen met 75 jaar maar je bent nooit te oud om te leren. De uitleg en toe lichting van je waren duidelijk in waarom je div dingen deed . Bedankt en tot wederhoren , gr Cees van de Wouw
Johan Cranen Johan Cranen uit Tilburg heeft geschreven op 20 oktober 2021 om 14:09
Harde schijf op mijn Asus laptop was gecrasht. In goed en duidelijk overleg met Toine de situatie besproken en een SSD schijf laten plaatsen. Ben verheugd met het resultaat, voor een zeer schappelijke prijs weer een supersnelle laptop! Top!
Françoise Hamers Françoise Hamers uit Tilburg heeft geschreven op 8 september 2021 om 15:10
Blij verrast door de snelle en vriendelijke service. Dank aan Toine
Patrick Patrick uit Tilburg heeft geschreven op 6 september 2021 om 20:08
Simpel zat: Prima service - snel - vriendelijk. Bij een crash mijn laptop hersteld met behoud van alle bestanden. Een aanrader.
  • Installatie en herinstallatie van Windows Installatie en herinstallatie van Windows Wij zijn specialist in het installeren of herinstalleren van Windows! Vraag ons gerust om de mogelijkheden voor uw pc. Hij wordt er beslist sneller van.
  • Beveiliging Beveiliging ComputerHulp013 is officieel dealer en het verkooppunt voor al uw Eset beveiligingssoftware! Zowel voor de consument als de zakelijke markt. Winnaar van vele awards.
  • Opschonen trage computer Opschonen trage computer Laat ons uw trage computer opschonen! Dit zorgt voor betere prestaties en langere levensduur.
  • Computer reparatie Computer reparatie ComputerHulp013 is uw adres voor computer reparatie in de regio Tilburg! Vraag naar de mogelijkheden.
  • PCDokters PCDokters ComputerHulp013 is aangesloten bij PCDokters