Gastenboek

Wij waarderen het zeer als u hier uw oprechte ervaringen met ComputerHulp013 zou willen delen met anderen.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 35.173.48.224 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
71 berichten.
Amber Amber uit Tilburg schreef op 13 augustus 2019 om 09:22:
In verband met een traag wordende laptop een adres gezocht om dit te laten verhelpen. Via internet bij Toine terecht gekomen en super goed geholpen. Er wordt snel gereageerd, meegedacht voor een passende oplossing en goede uitleg gegeven. Je spullen zijn hier in goede handen. Zeker een adres om te onthouden!
Harold van de Laar Harold van de Laar uit Tilburg schreef op 31 juli 2019 om 16:01:
De temperatuur in mijn PC liep erg hoog op. De ventilator had er de brui aan gegeven. Contact gezocht met Computerhulp013 en er is een nieuwe ventilator geïnstalleerd. Nu de temperatuur weer in orde is, loopt de pc weer als vanouds. Bedankt voor de snelle hulp en zeer zeker een aanrader in geval familie en vrienden met computerproblemen komen te zitten!
G.J. van Tiel G.J. van Tiel uit Tilburg schreef op 27 juli 2019 om 10:20:
Na een wisseling van provider waren enkele instellingen van mijn computer ontregeld. Vervolgens contact opgenomen met Toine. Hij heeft mij prima geholpen en alles duidelijk uitgelegd. Nu kan ik weer vooruit. Nu weet ik voor de toekomst, dat ik bij hem terecht kan ingeval van eventuele nieuwe computerproblemen.
Ineke Kraak Ineke Kraak uit Tilburg schreef op 26 juli 2019 om 10:47:
Na een update van Windows 10 raakte het systeem van mijn laptop instabiel. Contact gezochte met Toine van Computerhulp 013. Prima geholpen met een herinstallatie van Windows met behoud van al mijn data. Goede communicatie. Prima prijsafspraak. Dank.
Henk Haans Henk Haans uit Tilburg schreef op 27 maart 2019 om 10:13:
Omdat ik, sinds ik in de Reeshof woon, voor het eerst problemen kreeg met mijn computer heb ik op internet gezocht naar een computer reparatiebedrijf hier in de buurt. Ik kwam daarbij uit bij Toine. Ik heb hem gemaild en kreeg meteen een reactie terug. Ik heb met hem een afspraak gemaakt en mijn computer heeft een “Computer APK” gehad. Alles is nu weer in orde. Mijn ervaringen met Toine waren positief, hij luistert naar je verhaal en komt bij mij als over als iemand die in deze materie over voldoende kennis bezit. Daarbij meegenomen zijn no nonsens instelling, is het iemand die ik wel vertrouw. Het is toch altijd een kwestie van vertrouwen als je, je computer aan iemand anders toevertrouwd.
Genoveva Hopman Genoveva Hopman uit Tilburg schreef op 21 februari 2019 om 12:37:
Vandaag bijzonder goed geholpen door Toine de Kruijf. Vooral het geduld en de duidelijke uitleg was er prettig. Voor een volgend probleem ga ik hem zeker weer bellen.
Joke Sarton Joke Sarton uit Gilze schreef op 26 januari 2019 om 13:43:
Toine heeft ons op prima wijze geholpen bij onze computerperikelen. Extra service verleent hij via de mail, heel prettig. Ik zou een ieder aanraden om met hem in de zee te gaan. Waar voor je geld,. Dank je, Toine
Rita Rita uit Tilbug schreef op 11 januari 2019 om 16:01:
Binnen een dag is onze computer weer virusvrij gemaakt en opgeschoond. Prima service met duidelijke uitleg. Super bedankt Toine!
Erik van den Heuvel Erik van den Heuvel uit Tilburg schreef op 3 januari 2019 om 17:40:
Ik had last van een Bsod (blue screen of death) en kon het zelf niet oplossen. Contact opgenomen met ComputerHulp013 en kon gelijk terecht. De dag erna was mijn pc weer gefixt inclusief een installatie van Windows 10. Mijn pc loopt weer als een trein. Bedankt Toine!!
J,Kevenaar J,Kevenaar uit Tilburg schreef op 31 december 2018 om 18:16:
Dank voor de wijze waarop wij zijn geholpen. Alles functioneert weer prima, beter dan ooit!
Lisette de Bekker Lisette de Bekker uit Poppel (B) schreef op 22 december 2018 om 14:20:
Toen mijn laptop niet meer opstartte, heb ik Toine gebeld. Ik kon meteen mijn laptop brengen en hij beloofde me dezelfde dag nog te kunnen vertellen of hij nog te redden was. Een paar uur later liet Toine mij weten dat dit helaas niet het geval was.... Ik ben wel erg blij dat Toine mijn probleem ter plekke oploste door mijn laptop weer meteen werkende te maken. Daar kon ik op wachten. Super service!!!
Kees Vrins Kees Vrins schreef op 16 december 2018 om 09:43:
Vrijdag jl. (14/12/18) heeft Toine onze computer weer tot leven gewekt, Korte wachttijd afspraak en mooie oplossing van ons probleem. Geweldig!
ineke Romkema ineke Romkema uit Tilburg schreef op 14 december 2018 om 13:32:
Na het niet meer kunnen opstarten van mijn laptop heb ik 013 gebeld. Snelle afspraak kunnen maken. In eerste gesprek werd meteen duidelijk wat de mogelijkheden waren en wat de prijs zou zijn. Het fijne was dat hij goed meedacht in hetgeen ik zou willen.
Cor Mommers Cor Mommers uit Tilburg schreef op 4 december 2018 om 16:10:
Vandaag heel goede en snelle service gehad. Toine is na ruim een jaar voor de 2e keer bij me geweest en heeft mijn probleem weer heel netjes en snel opgelost. Ik ben zeer tevreden.
Geert Aarts Geert Aarts uit Tilburg schreef op 19 november 2018 om 22:32:
Goede en snelle service, prima advies.
Martes Clara F. Martes Clara F. uit Tilburg schreef op 30 oktober 2018 om 15:33:
Goede middag, ik ben heel blij dat U de computer hebt geïnstalleerd voor mij. Mijn dank er voor. mevr, Clara Martes. Ik hoop dat het nu wel zal lukken. Dat hoor ik later wel een keer van U.
Kees Akkermans Kees Akkermans uit Tilburg schreef op 26 oktober 2018 om 19:07:
Ik heb twee computers gebracht en deze zijn weer in top conditie gebracht en nog snel ook. Bedankt voor de service .
Evi Evi uit Gilze schreef op 8 september 2018 om 18:00:
Ontzettend fijne en snelle service ontvangen. Echt een aanrader en voor mij een adres die ik zeker in de toekomst nog eens zou benaderen zo nodig.
piet hermans piet hermans uit Tilburg schreef op 6 september 2018 om 14:18:
ik ben al vanaf het begin klant. Ben zeer tevreden van de goede service, staat altijd klaar met een goede oplossing. Het is een aanrader.
ans eikholt ans eikholt uit Tilburg schreef op 4 september 2018 om 20:29:
Onlangs een nieuwe computer aangeschaft. Deze werd op de afgesproken tijd netjes thuis bezorgd en geinstalleerd met de programma's die wij erop wilden. Na een week kwam de leverancier (Toine) netjes terug en heeft vervolgens nog enkele programma's erbij gezet. Wij zijn geweldig geholpen, niets dan lof. groetjes Ans en Henk
  • Installatie en herinstallatie van Windows Installatie en herinstallatie van Windows Wij zijn specialist in het installeren of herinstalleren van Windows! Vraag ons gerust om de mogelijkheden voor uw pc. Hij wordt er beslist sneller van.
  • Beveiliging Beveiliging ComputerHulp013 is officieel dealer en het verkooppunt voor al uw Eset beveiligingssoftware! Zowel voor de consument als de zakelijke markt. Winnaar van vele awards.
  • Opschonen trage computer Opschonen trage computer Laat ons uw trage computer opschonen! Dit zorgt voor betere prestaties en langere levensduur.
  • Computer reparatie Computer reparatie ComputerHulp013 is uw adres voor computer reparatie in de regio Tilburg! Vraag naar de mogelijkheden.
  • Laptop reparatie Laptop reparatie Een trage of kapotte laptop? Vaak is deze door ons nog prima te repareren tegen scherpe tarieven!