Gastenboek

Wij waarderen het zeer als u hier uw oprechte ervaringen met ComputerHulp013 zou willen delen met anderen.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 44.200.117.166 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
142 berichten.
Ied Roozen Ied Roozen uit Tilburg schreef op 17 december 2021 om 12:19
Dankbaar ben ik, dat mijn vriendin mij Toine heeft aanbevolen. Ik kan, zo nodig, een beroep op hem doen en zijn service is perfect. Ik ga elke keer met plezier achter mijn computer zitten, omdat ik weet, dat als er iets bijzonders is, ik door Toine uit de problemen wordt geholpen. Klasse.
Miranda Van etten Miranda Van etten uit Tilburg schreef op 17 december 2021 om 11:40
Prima geholpen, vriendelijke man, van te voren prijsopgave, en aan de gemaakte afspraken gehouden. En belangrijk ook niet duur nogmaals hartstikke bedankt, en ik raad je bij iedereen aan.
Cees van de wouw Cees van de wouw uit Tilburg schreef op 21 oktober 2021 om 16:10
Hoi Toine , bedankt voor de ondersteuning om Windows 11 in geheel op nieuw op mijn computer te zetten. Dus geen upgrade maar compleet nieuwe Windows 11. Mijn vrienden vonden het dom op mijn leeftijd dat te doen met 75 jaar maar je bent nooit te oud om te leren. De uitleg en toe lichting van je waren duidelijk in waarom je div dingen deed . Bedankt en tot wederhoren , gr Cees van de Wouw
Johan Cranen Johan Cranen uit Tilburg schreef op 20 oktober 2021 om 14:09
Harde schijf op mijn Asus laptop was gecrasht. In goed en duidelijk overleg met Toine de situatie besproken en een SSD schijf laten plaatsen. Ben verheugd met het resultaat, voor een zeer schappelijke prijs weer een supersnelle laptop! Top!
Françoise Hamers Françoise Hamers uit Tilburg schreef op 8 september 2021 om 15:10
Blij verrast door de snelle en vriendelijke service. Dank aan Toine
Patrick Patrick uit Tilburg schreef op 6 september 2021 om 20:08
Simpel zat: Prima service - snel - vriendelijk. Bij een crash mijn laptop hersteld met behoud van alle bestanden. Een aanrader.
Leo Riks Leo Riks uit Tilburg schreef op 6 september 2021 om 17:17
Aangenaam verrast door de snelle en prettige wijze waarop ik met mijn pc problemen terecht kon. Alles tot volle tevredenheid opgelost. Aanrader voor eenieder die pc problemen heeft.
jan elias jan elias uit Tilburg schreef op 6 september 2021 om 16:45
Onze pc had een grote "schoonmaak" nodig na enig speurwerk uitgekomen bij computerhulp 013 uitgekomen en telefonisch contact afspraak gemaakt en pc afgeleverd. Deze was binnen de afgesproken tijd alweer gereed en up to date om weer te gebruiken en jawel er is echt super werk afgeleverd dit is echt een aanrader voor een ieder die pc problemen heeft.
André de Beer André de Beer uit Tilburg schreef op 28 juli 2021 om 13:40
Via telefonisch contact heb ik heb bij CompturtHulp013 een nieuwe laptop gekocht, en gevraagd om alle bestanden van mijn oude computer over te zetten. Dat is zeer snel en zeer vakkundig gedaan. Laptop thuis bezorgd (met wat nieuwe installaties) en een heldere uitleg van de mogelijkheden van de nieuwe laptop. Tevens moet ik hierbij opmerken, dat elke vraag op begrijpelijke taal wordt uitgelegd. Dit alles is op zeer korte termijn afgewerkt. Toine, nogmaals dank hiervoor. Ga zo door !!!.
j.jongen j.jongen uit Tilburg schreef op 29 mei 2021 om 16:47
Heel prettig, snel en deskundig en erg blij met deze ondersteuning.
John Stoopen John Stoopen uit Tilburg schreef op 28 april 2021 om 10:11
Toppie, hoe snel je weer aan het werk bent. Ik beveel computerhulp 013 iedereen aan.
Matthijs Matthijs uit Tilburg schreef op 13 april 2021 om 10:38
Toine, hielp mij weer op weg in een scherm-wereld waar ik verdwaal, maar hij voor mij al tien jaar lang - vertrouwd, kundig, snel en pragmatisch - de goede weg markeerde, zo hij mij deez’ keer weer adequaat hielp met de beveiliging van al mijn schermen...dank Toine!
Sandra Sandra uit Tilburg schreef op 8 maart 2021 om 12:22
Zakelijk gebruikten we twee PC's die erg traag waren geworden (3 jaar oud). Ik was eigenlijk al bezig met het zoeken naar nieuwe PC's toen ik bedacht om Toine te bellen. Ik legde mijn probleem voor en Toine stelde voor om een schone installatie te doen en een SSD schijf te plaatsen (een SSD laat je computer heel snel opstarten). Ik mocht ze gelijk diezelfde avond nog komen brengen en de volgende dag waren ze al klaar. Ze gaan als een trein. Echt superfijn. Bij een volgend probleem ga ik zeker weer naar Toine.
Mario Bernasconi Mario Bernasconi schreef op 21 januari 2021 om 17:15
I had a problem with a corrupted USB stick from which I lost many important files. In just four hours, Toine could restore all the files. He was very fast and professional and I really recommend him!
Giel Giel uit Tilburg schreef op 24 november 2020 om 19:35
Ik ben iemand met zelf redelijk weinig kennis over soft- en hardware. Had mijn PC laten repareren en ik werd meteen geholpen. Wist meteen waar ik aan toe was en kwam niet plots voor een verrassing te staan. De enige verrassing was dat mijn PC al eerder klaar was dan verwacht (was dezelfde dag gemaakt als dat ik hem geleverd had!), Kort samengevat erg betrouwbaar en goede communicatie.
Gerard Gerard uit Tilburg schreef op 13 november 2020 om 15:04
Ik heb gisteren een laptop gekocht en alle bestanden van mijn oude computer laten omzetten. Dat is zeer snel en zeer vakkundig gedaan, net ook een heldere uitleg van de mogelijkheden van de nieuwe laptop. Ik moet ook opmerken dat elke vraag op het gebied van ict zeer snel beantwoord wordt
Jeroen Jeroen uit Tilburg schreef op 5 november 2020 om 09:19
Erg fijn geholpen en vooral ook erg snel. Eerlijke en vakkundig afgehandeld. Duidelijke uitleg over mogelijkheden en werkwijze.Bedankt!
Tessy Tessy uit Tilburg schreef op 23 oktober 2020 om 09:43
Fijn geholpen, server opgehaald, opnieuw geinstalleerd, na twee dagen keurig teruggebracht, aangesloten, eset erop, nieuwe laserprinter aangesloten, prima, bedankt!
paul paul uit Tilburg schreef op 9 september 2020 om 10:03
Mijn computer snel en vakkundig hersteld.
Martin van oosterhout Martin van oosterhout uit Tilburg schreef op 8 september 2020 om 15:08
Vanmorgen was Toine bij me geweest helemaal op afspraak geen minuut te laat. Hij heeft mijn pc en die van me vrouw nagekeken, we zijn beide op leeftijd maar hij heeft ons byzonder geholpen en alles begrijpend uit gelegd. Dit was de eerste keer maar we hebben veel vertrouwen in hem dus zullen we zeker klant blijven. Hij maak er werk van om de wensen van mensen boven de 65 jaar te realiseren. Toine ga zo door.
  • Installatie en herinstallatie van Windows Installatie en herinstallatie van Windows Wij zijn specialist in het installeren of herinstalleren van Windows! Vraag ons gerust om de mogelijkheden voor uw pc. Hij wordt er beslist sneller van.
  • Beveiliging Beveiliging ComputerHulp013 is officieel dealer en het verkooppunt voor al uw Eset beveiligingssoftware! Zowel voor de consument als de zakelijke markt. Winnaar van vele awards.
  • Opschonen trage computer Opschonen trage computer Laat ons uw trage computer opschonen! Dit zorgt voor betere prestaties en langere levensduur.
  • Computer reparatie Computer reparatie ComputerHulp013 is uw adres voor computer reparatie in de regio Tilburg! Vraag naar de mogelijkheden.
  • PCDokters PCDokters ComputerHulp013 is aangesloten bij PCDokters