Gastenboek

Wij waarderen het zeer als u hier uw oprechte ervaringen met ComputerHulp013 zou willen delen met anderen.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 34.239.170.244 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
148 berichten.
Wim Wim uit Hulten schreef op 29 maart 2022 om 11:39
Mijn computerproblemen waren zo opgelost door Toine. Top!
Ingrid Ingrid uit Tilburg schreef op 5 maart 2022 om 11:47
Super blij met de hulp van Toine. Hij is snel, duidelijk en zeer bekwaam. Met zijn hulp is mij veel ellende bespaard.
ronnie van spreeuwel ronnie van spreeuwel uit tilburg schreef op 28 februari 2022 om 18:45
ik heb totaal geen verstand van computers maar dankzij computerhulp heb ik een nieuwe computer waar alles voor mij overgezet is en ikzelf alleen maar de computer aan hoef te zetten en weer verder kan. zelfs op zaterdagmiddag en op zondag reageren computerhulp binnen een kwartier en lossen het probleem meteen op .ik als kleine zelfstandige vind het belangrijk dat mensen buiten kantooruren bereikbaar zijn zodat ik ook vooruit kan. geweldige service, hele goeie uitleg, alles netjes aangesloten en geinstalleerd en voor een mooie prijs. eerlijk advies en ze verkopen je geen dingen die je niet nodig hebt.
JAC Emmen JAC Emmen uit tilburg schreef op 15 januari 2022 om 19:56
Zeer tevreden met de werkwijze van Computerhulp 013. Klantvriendelijk en behulpzaam.
D.van Geel D.van Geel uit Tilburg schreef op 13 januari 2022 om 20:36
Soms kom je nog bedrijven tegen die service leveren met de hoofdletter S! Op een dag bleek onze all in one PC ons plotseling te verblijden met een zwart scherm. Op zoek dus naar een computer reparateur. Door de lovende recensies uitgekomen bij ComputerHulp013. De heer de Kruijf wilde onze PC direct wel even onder handen nemen. Diagnose was echter: helaas pindakaas...moederbord gecrasht. Onze PC was natuurlijk verouderd en werd steeds trager. Toine (mag ik nu wel zeggen) heeft echter al onze gegevens van de harde schijf kunnen redden en op een externe schijf kunnen overzetten. Omdat wij hadden aangegeven om weer een all in one PC te willen kopen heeft hij ons een offerte gestuurd voor een nieuwe PC waar wij de eventuele opties konden aankruisen. In vergelijking met de “kale PC’s” van de bekende grote electronica giganten (=dozenschuivers) was ComputerHulp013 met een leuke All-in-one PC en Windows 11 + Microsoft 365 aanmerkelijk goedkoper. Wij zijn ingegaan op zijn offerte en heeft hij vandaag bij ons een nieuwe PC geinstalleerd. Alle nieuwste programma’s staan er nu op en heeft hij al onze oude data ( waaronder veel familiefoto’s ) er opnieuw opgezet. Toine heeft de tijd genomen om alles over de nieuwe PC uit te leggen. Wij willen Toine van ComputerHulp013 graag aanbevelen voor professionele hulp en zijn uitstekende Service!
lucien van den Boomen lucien van den Boomen uit Tilburg schreef op 5 januari 2022 om 17:06
Ben zeer vlug en netjes geholpen alles werkt weer perfect en betaalbaar en op afstand.
Ied Roozen Ied Roozen uit Tilburg schreef op 17 december 2021 om 12:19
Dankbaar ben ik, dat mijn vriendin mij Toine heeft aanbevolen. Ik kan, zo nodig, een beroep op hem doen en zijn service is perfect. Ik ga elke keer met plezier achter mijn computer zitten, omdat ik weet, dat als er iets bijzonders is, ik door Toine uit de problemen wordt geholpen. Klasse.
Miranda Van etten Miranda Van etten uit Tilburg schreef op 17 december 2021 om 11:40
Prima geholpen, vriendelijke man, van te voren prijsopgave, en aan de gemaakte afspraken gehouden. En belangrijk ook niet duur nogmaals hartstikke bedankt, en ik raad je bij iedereen aan.
Cees van de wouw Cees van de wouw uit Tilburg schreef op 21 oktober 2021 om 16:10
Hoi Toine , bedankt voor de ondersteuning om Windows 11 in geheel op nieuw op mijn computer te zetten. Dus geen upgrade maar compleet nieuwe Windows 11. Mijn vrienden vonden het dom op mijn leeftijd dat te doen met 75 jaar maar je bent nooit te oud om te leren. De uitleg en toe lichting van je waren duidelijk in waarom je div dingen deed . Bedankt en tot wederhoren , gr Cees van de Wouw
Johan Cranen Johan Cranen uit Tilburg schreef op 20 oktober 2021 om 14:09
Harde schijf op mijn Asus laptop was gecrasht. In goed en duidelijk overleg met Toine de situatie besproken en een SSD schijf laten plaatsen. Ben verheugd met het resultaat, voor een zeer schappelijke prijs weer een supersnelle laptop! Top!
Françoise Hamers Françoise Hamers uit Tilburg schreef op 8 september 2021 om 15:10
Blij verrast door de snelle en vriendelijke service. Dank aan Toine
Patrick Patrick uit Tilburg schreef op 6 september 2021 om 20:08
Simpel zat: Prima service - snel - vriendelijk. Bij een crash mijn laptop hersteld met behoud van alle bestanden. Een aanrader.
Leo Riks Leo Riks uit Tilburg schreef op 6 september 2021 om 17:17
Aangenaam verrast door de snelle en prettige wijze waarop ik met mijn pc problemen terecht kon. Alles tot volle tevredenheid opgelost. Aanrader voor eenieder die pc problemen heeft.
jan elias jan elias uit Tilburg schreef op 6 september 2021 om 16:45
Onze pc had een grote "schoonmaak" nodig na enig speurwerk uitgekomen bij computerhulp 013 uitgekomen en telefonisch contact afspraak gemaakt en pc afgeleverd. Deze was binnen de afgesproken tijd alweer gereed en up to date om weer te gebruiken en jawel er is echt super werk afgeleverd dit is echt een aanrader voor een ieder die pc problemen heeft.
André de Beer André de Beer uit Tilburg schreef op 28 juli 2021 om 13:40
Via telefonisch contact heb ik heb bij CompturtHulp013 een nieuwe laptop gekocht, en gevraagd om alle bestanden van mijn oude computer over te zetten. Dat is zeer snel en zeer vakkundig gedaan. Laptop thuis bezorgd (met wat nieuwe installaties) en een heldere uitleg van de mogelijkheden van de nieuwe laptop. Tevens moet ik hierbij opmerken, dat elke vraag op begrijpelijke taal wordt uitgelegd. Dit alles is op zeer korte termijn afgewerkt. Toine, nogmaals dank hiervoor. Ga zo door !!!.
j.jongen j.jongen uit Tilburg schreef op 29 mei 2021 om 16:47
Heel prettig, snel en deskundig en erg blij met deze ondersteuning.
John Stoopen John Stoopen uit Tilburg schreef op 28 april 2021 om 10:11
Toppie, hoe snel je weer aan het werk bent. Ik beveel computerhulp 013 iedereen aan.
Matthijs Matthijs uit Tilburg schreef op 13 april 2021 om 10:38
Toine, hielp mij weer op weg in een scherm-wereld waar ik verdwaal, maar hij voor mij al tien jaar lang - vertrouwd, kundig, snel en pragmatisch - de goede weg markeerde, zo hij mij deez’ keer weer adequaat hielp met de beveiliging van al mijn schermen...dank Toine!
Sandra Sandra uit Tilburg schreef op 8 maart 2021 om 12:22
Zakelijk gebruikten we twee PC's die erg traag waren geworden (3 jaar oud). Ik was eigenlijk al bezig met het zoeken naar nieuwe PC's toen ik bedacht om Toine te bellen. Ik legde mijn probleem voor en Toine stelde voor om een schone installatie te doen en een SSD schijf te plaatsen (een SSD laat je computer heel snel opstarten). Ik mocht ze gelijk diezelfde avond nog komen brengen en de volgende dag waren ze al klaar. Ze gaan als een trein. Echt superfijn. Bij een volgend probleem ga ik zeker weer naar Toine.
Mario Bernasconi Mario Bernasconi schreef op 21 januari 2021 om 17:15
I had a problem with a corrupted USB stick from which I lost many important files. In just four hours, Toine could restore all the files. He was very fast and professional and I really recommend him!
  • Installatie en herinstallatie van Windows Installatie en herinstallatie van Windows Wij zijn specialist in het installeren of herinstalleren van Windows! Vraag ons gerust om de mogelijkheden voor uw pc. Hij wordt er beslist sneller van.
  • Beveiliging Beveiliging ComputerHulp013 is officieel dealer en het verkooppunt voor al uw Eset beveiligingssoftware! Zowel voor de consument als de zakelijke markt. Winnaar van vele awards.
  • Opschonen trage computer Opschonen trage computer Laat ons uw trage computer opschonen! Dit zorgt voor betere prestaties en langere levensduur.
  • Computer reparatie Computer reparatie ComputerHulp013 is uw adres voor computer reparatie in de regio Tilburg! Vraag naar de mogelijkheden.
  • PCDokters PCDokters ComputerHulp013 is aangesloten bij PCDokters