Gastenboek

Wij waarderen het zeer als u hier uw oprechte ervaringen met ComputerHulp013 zou willen delen met anderen.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 44.210.151.5 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
150 berichten.
Sandra Sandra uit Tilburg schreef op 8 maart 2021 om 12:22
Zakelijk gebruikten we twee PC's die erg traag waren geworden (3 jaar oud). Ik was eigenlijk al bezig met het zoeken naar nieuwe PC's toen ik bedacht om Toine te bellen. Ik legde mijn probleem voor en Toine stelde voor om een schone installatie te doen en een SSD schijf te plaatsen (een SSD laat je computer heel snel opstarten). Ik mocht ze gelijk diezelfde avond nog komen brengen en de volgende dag waren ze al klaar. Ze gaan als een trein. Echt superfijn. Bij een volgend probleem ga ik zeker weer naar Toine.
Mario Bernasconi Mario Bernasconi schreef op 21 januari 2021 om 17:15
I had a problem with a corrupted USB stick from which I lost many important files. In just four hours, Toine could restore all the files. He was very fast and professional and I really recommend him!
Giel Giel uit Tilburg schreef op 24 november 2020 om 19:35
Ik ben iemand met zelf redelijk weinig kennis over soft- en hardware. Had mijn PC laten repareren en ik werd meteen geholpen. Wist meteen waar ik aan toe was en kwam niet plots voor een verrassing te staan. De enige verrassing was dat mijn PC al eerder klaar was dan verwacht (was dezelfde dag gemaakt als dat ik hem geleverd had!), Kort samengevat erg betrouwbaar en goede communicatie.
Gerard Gerard uit Tilburg schreef op 13 november 2020 om 15:04
Ik heb gisteren een laptop gekocht en alle bestanden van mijn oude computer laten omzetten. Dat is zeer snel en zeer vakkundig gedaan, net ook een heldere uitleg van de mogelijkheden van de nieuwe laptop. Ik moet ook opmerken dat elke vraag op het gebied van ict zeer snel beantwoord wordt
Jeroen Jeroen uit Tilburg schreef op 5 november 2020 om 09:19
Erg fijn geholpen en vooral ook erg snel. Eerlijke en vakkundig afgehandeld. Duidelijke uitleg over mogelijkheden en werkwijze.Bedankt!
Tessy Tessy uit Tilburg schreef op 23 oktober 2020 om 09:43
Fijn geholpen, server opgehaald, opnieuw geinstalleerd, na twee dagen keurig teruggebracht, aangesloten, eset erop, nieuwe laserprinter aangesloten, prima, bedankt!
paul paul uit Tilburg schreef op 9 september 2020 om 10:03
Mijn computer snel en vakkundig hersteld.
Martin van oosterhout Martin van oosterhout uit Tilburg schreef op 8 september 2020 om 15:08
Vanmorgen was Toine bij me geweest helemaal op afspraak geen minuut te laat. Hij heeft mijn pc en die van me vrouw nagekeken, we zijn beide op leeftijd maar hij heeft ons byzonder geholpen en alles begrijpend uit gelegd. Dit was de eerste keer maar we hebben veel vertrouwen in hem dus zullen we zeker klant blijven. Hij maak er werk van om de wensen van mensen boven de 65 jaar te realiseren. Toine ga zo door.
Frits Lauffer Frits Lauffer uit Tilburg schreef op 2 september 2020 om 10:42
Via via de hulp ingeroepen van Computerhulp013. Na telefonisch contact huisbezoek van Toine. Duidelijke uitleg over probleem met Printer en laptop. Oplossing was binnen 3 dagen gerealiseerd. Alles opgelost tegen een alleszins redelijk tarief. Van harte aanbevolen !
André André uit Sleeuwijk schreef op 25 augustus 2020 om 18:17
Al jaren bouwde ik zelf mijn eigen PC's. maar met mijn laatste upgrade (nieuw moederbord, etc.) kreeg ik het systeem niet aan de praat; gelukkig, Toine kreeg het wel voor elkaar, ook nadat bij thuiskomst er toch nog opstartproblemen waren, lukte het met advies op afstand om het nieuwe systeem aan het draaien te krijgen; prima service!
Tholenaar Tholenaar uit Waspik schreef op 7 augustus 2020 om 16:58
Zoals altijd een plezierige oplossing van het probleem Staat direct voor je klaar met een goede en betaalbaar servies Een aanrader👍
Bekkers Bekkers uit Tilburg schreef op 28 juli 2020 om 17:29
Geweldig goed en snel geholpen. Zoon had een pc gekocht met losse onderdelen. Helaas lukte hem dit zelf niet. Contact gezocht met computerhulp 013. Toine heeft ons supersnel geholpen en zeer deskundig. Voor een goede prijs. IK RAAD HET IEDEREEN AAN. Bij problemen met onze pc/laptops is dit voortaan ons vaste adres. Nogmaals hartelijk dank Toine.
Agnes Agnes uit Tilburg schreef op 21 juli 2020 om 20:19
Beste Toine, wat een snelle service. Dank voor je deskundig advies en nog fijner...mijn laptop is weer supersnel en up to date. Mooie prijs - kwaliteit verhouding. Hoop dat anderen je ook vaak zullen vinden.
Hellie Hellie uit Tilburg schreef op 21 juli 2020 om 09:06
Goedemorgen Toine het marcheert weer! dolblij ben ik ermee, helemaal schoon en opgeruimd (daar hou ik van) wat een opluchting aardig behulpzaam 013 daar voel ik me thuis dank je wel. Vriendelike groet Hellie.
John John uit Tilburg schreef op 16 juli 2020 om 11:48
Door Toine een pc laten samenstellen na zijn deskundig advies. Hij dwong niets af maar stelde alleen voor. De keuze was aan mij. Alle bestanden van oude pc probleemloos laten overzetten. Nadat de pc af was heeft hij hem direct geïnstalleerd, draaiend gemaakt en uitleg gegeven. SUPER. Enorm bedankt Toine
Frans Frans uit Tilburg schreef op 11 juli 2020 om 14:10
Een vraag op een avond werd zelfs direct gezien en afgehandeld; super service; bedankt Toine
Wilfred Wilfred uit Tilburg schreef op 22 juni 2020 om 18:34
Ik had een probleem met het thuisnetwerk om flight simulator met pro-sim sofware te draaien. Met hulp op afstand heeft hij dit voor mij opgelost. Waarvoor Dank.
Jan Jan uit Tilburg schreef op 22 juni 2020 om 13:38
Had graag een extra email adres op de laptop erbij. Toine gebeld en het was zo gepiept. Top
Netty Netty uit Tilburg schreef op 25 mei 2020 om 17:42
Zoals altijd weer een hele goede service, en een goede uitleg, na aankoop van laptop. Bedankt Toine
Fam. Uijtewaal Fam. Uijtewaal uit Tilburg schreef op 13 mei 2020 om 15:11
Nog maar net verhuisd naar Tilburg en onbekend in deze regio. Via internet hulp gezocht vanwege een vermoedelijke browserhack. Op mijn telefonische hulpverzoek stond de heer de Kruijf in een kwartier voor de deur. Deskundige hulp en advies om eset virusscanner te installeren graag opgevolgd. Erg blij met snelle hulp.
  • Installatie en herinstallatie van Windows Installatie en herinstallatie van Windows Wij zijn specialist in het installeren of herinstalleren van Windows! Vraag ons gerust om de mogelijkheden voor uw pc. Hij wordt er beslist sneller van.
  • Beveiliging Beveiliging ComputerHulp013 is officieel dealer en het verkooppunt voor al uw Eset beveiligingssoftware! Zowel voor de consument als de zakelijke markt. Winnaar van vele awards.
  • Opschonen trage computer Opschonen trage computer Laat ons uw trage computer opschonen! Dit zorgt voor betere prestaties en langere levensduur.
  • Computer reparatie Computer reparatie ComputerHulp013 is uw adres voor computer reparatie in de regio Tilburg! Vraag naar de mogelijkheden.
  • PCDokters PCDokters ComputerHulp013 is aangesloten bij PCDokters