Gastenboek

Wij waarderen het zeer als u hier uw oprechte ervaringen met ComputerHulp013 zou willen delen met anderen.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.235.20.185 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
147 berichten.
Theo Theo uit Tilburg schreef op 14 april 2020 om 17:07
Goede en snelle deskundige hulp bij de reparatie en renovatie van mijn computer. prima service !!
Henk de Jong Henk de Jong uit Tilburg schreef op 26 maart 2020 om 14:21
Zeer goed en snel geholpen. In de middag gebracht en nog dezelfde dag klaar. Ook de prijs heel netjes. Zeker weten dat ik hier vaste klant word. Toine bedankt.
Adriaan van Stee Adriaan van Stee uit Tilburg (De Reit) schreef op 24 maart 2020 om 18:23
Probleem met mijn internetverbinding werd in no time door Toine geanalyseerd en verholpen. En passant heeft ie de zaak lekker opgeschoond en mede daardoor heeft mijn laptop weer speed. Zijn service werd door mij als prompt en deskundig ervaren. Computerhulp 013 durf ik daarom aan iedereen aan te bevelen.
Elly van de Sande Elly van de Sande uit Tilburg schreef op 24 maart 2020 om 17:57
Toine van ComputerHulp013 heeft ons geweldig geholpen met onze laptop. Onze laptop had een update uitgevoerd en het totale Office pakket eraf gegooid. De ene dag contact opgenomen met Toine dag erna mogen brengen en dag erna weer helemaal klaar. Zo blij mee 🤗
Marion Peeters Marion Peeters uit Tilburg schreef op 17 maart 2020 om 20:23
Afgelopen week een i5 PC besteld met 2 24" computerschermen ivm thuiswerken. Toine heeft alles in no time vakkundig geplaatst en geïnstalleerd! De PC draait als een zonnetje en is supersnel. Computerhulp013 is een echte aanrader en ook nog eens voor een leuke prijs.
Roeland de Looff Roeland de Looff uit Tilburg schreef op 28 januari 2020 om 15:55
Toine is een hele fijne man om mee te werken. Altijd vriendelijk, reageert snel op mails en komt met goede oplossingen. Voor een kleine ondernemer is iemand die zich betrokken voelt bij het goed houden van de computer essentieel. Toine is iemand op wie ik kan vertrouwen en een enorme inzet toont bij het oplossen van problemen en uitstekende suggesties doet. Je kunt ook via hem een nieuwe computer bestellen van uitstekende kwaliteit die dan aan huis wordt geïnstalleerd. Op die manier worden je een hoop zorgen uit handen genomen.
Ype van Strien Ype van Strien uit Tilburg schreef op 27 januari 2020 om 19:33
Toine heeft in 2 dagen tijd mijn Acer 10-inch volledig ververst, nadat deze niet meer opstartte. Ongeveer 10 jaar oud en daarvan 5 jaar in een hoekje werkloos gelegen. Met een kleine aanpassing en nieuwe installatie weer zo goed als nieuw. En dat voor een vriendelijke prijs. Vriendelijk en professioneel. Ik weet waar ik de volgende keer weer heen ga als ik PC-hulp nodig heb.
Fil Huiberts Fil Huiberts uit Tilburg schreef op 19 december 2019 om 14:49
In een korte tijd ontzettend goed geholpen! Toine zet ook graag een extra stap, zelfs buiten werktijd. Thanks Toine!
Marian Oostelbos Marian Oostelbos uit Berkel-Enschot schreef op 13 december 2019 om 21:16
Ben al 3 jaar klant van Toine en ik ben steeds weer verbaast hoe snel hij de problemen oplost. Binnen 24 uur zijn ze de wereld uit. Maar wat nog het fijnste is dat je op Toine kunt rekenen. Niet alleen de eerste keer maar steeds opnieuw.
Chris Leenaars Chris Leenaars uit Tilburg schreef op 8 december 2019 om 14:30
Zaterdag 7 december belde mijn buurman bij me aan. Geen internet en of ik even wil komen kijken. Met mijn beperkte kennis de buurman niet kunnen helpen. Daarom Toine maar gebeld; hij heeft me onlangs ook enorm geholpen. Geen probleem, hij was toch in de buurt, en inderdaad nauwelijks 10 minuten later was Toine er al. En weer wat later had mijn buurman weer een stabiele internetverbinding. Chapeau Toine!, Well done! 👍 Aan iedereen die dit leest: Toine bellen als je hulp met je computer nodig hebt. Niet twijfelen.
Bep Swolfs Bep Swolfs uit Tilburg schreef op 7 december 2019 om 09:15
Zo ontzettend goed geholpen doir Toine. Deze man heeft zoveel kennis en niet te vergeten geduld. Echt n aanrader.
Jos Naaijkens Jos Naaijkens uit Tilburg schreef op 5 december 2019 om 22:06
Wat een goede service levert Toine... Kan niet beter... Hij werkt de zaken prima af en beschikt over een zeer grote kennis betreffende PC-aangelegenheden. Toine heeft alle geduld en tijd voor je. Geduld zelfs voor mij. Je zou maar te maken krijgen met zo'n ondeskundig persoontje met twee linkse handen op ict-gebied zoals ik... Toine, dank voor de goede zorgen.
Thea van Deutekom Thea van Deutekom uit Tilburg schreef op 25 november 2019 om 21:22
Als PC gebruiker hoor je vaak wel de klok luiden, maar je weet niet waar de klepel hangt. Zo vergaat het mij, wat de PC en aanverwante apparatuur betreft. Toine heeft goed geluisterd en heeft mijn wensen vertaald naar een eenvoudig, snel en praktisch gebruik van meerdere apparaten. Er is goede voorlichting gegeven en afspraken worden in een prettige werksfeer nagekomen. En last but not least. Toine heeft ook nog een steentje aan bijgedragen aan mijn oude PC, zodat iemand anders die nog kan gebruiken. Mijn langdurige PC stress ben ik kwijt; die is opgeborgen in the cloud. Toine, dank je wel.
Peter Janssens Peter Janssens uit Tilburg schreef op 17 oktober 2019 om 20:15
Voor 200% tevreden, na de opgeloste problemen met een laptop. Duidelijke uitleg gehad en een goed voorstel tot verbetering. Prima geholpen en tevens alle data kunnen behouden. Ook het advies om een beter anti-virus programma (ESET) te nemen, is goed overgekomen, en bevalt uitstekend. ComputerHulp013 kan ik zeer zeker aanbevelen !!
Ans Jansen Ans Jansen uit Tilburg schreef op 24 september 2019 om 14:53
Ik ben zeer tevreden over computerhulp. Toine heeft mij goed geholpen. Een dikke 10.
Peter Klijn Peter Klijn uit Tilburg schreef op 31 augustus 2019 om 17:10
Ik kan alleen maar zeggen dat de service erg goed is. Een afspraak is snel gemaakt, en voor je het weet heb je je spullen weer kant en klaar terug. Een absolute aanrader.
Amber Amber uit Tilburg schreef op 13 augustus 2019 om 09:22
In verband met een traag wordende laptop een adres gezocht om dit te laten verhelpen. Via internet bij Toine terecht gekomen en super goed geholpen. Er wordt snel gereageerd, meegedacht voor een passende oplossing en goede uitleg gegeven. Je spullen zijn hier in goede handen. Zeker een adres om te onthouden!
Harold van de Laar Harold van de Laar uit Tilburg schreef op 31 juli 2019 om 16:01
De temperatuur in mijn PC liep erg hoog op. De ventilator had er de brui aan gegeven. Contact gezocht met Computerhulp013 en er is een nieuwe ventilator geïnstalleerd. Nu de temperatuur weer in orde is, loopt de pc weer als vanouds. Bedankt voor de snelle hulp en zeer zeker een aanrader in geval familie en vrienden met computerproblemen komen te zitten!
G.J. van Tiel G.J. van Tiel uit Tilburg schreef op 27 juli 2019 om 10:20
Na een wisseling van provider waren enkele instellingen van mijn computer ontregeld. Vervolgens contact opgenomen met Toine. Hij heeft mij prima geholpen en alles duidelijk uitgelegd. Nu kan ik weer vooruit. Nu weet ik voor de toekomst, dat ik bij hem terecht kan ingeval van eventuele nieuwe computerproblemen.
Ineke Kraak Ineke Kraak uit Tilburg schreef op 26 juli 2019 om 10:47
Na een update van Windows 10 raakte het systeem van mijn laptop instabiel. Contact gezochte met Toine van Computerhulp 013. Prima geholpen met een herinstallatie van Windows met behoud van al mijn data. Goede communicatie. Prima prijsafspraak. Dank.
  • Installatie en herinstallatie van Windows Installatie en herinstallatie van Windows Wij zijn specialist in het installeren of herinstalleren van Windows! Vraag ons gerust om de mogelijkheden voor uw pc. Hij wordt er beslist sneller van.
  • Beveiliging Beveiliging ComputerHulp013 is officieel dealer en het verkooppunt voor al uw Eset beveiligingssoftware! Zowel voor de consument als de zakelijke markt. Winnaar van vele awards.
  • Opschonen trage computer Opschonen trage computer Laat ons uw trage computer opschonen! Dit zorgt voor betere prestaties en langere levensduur.
  • Computer reparatie Computer reparatie ComputerHulp013 is uw adres voor computer reparatie in de regio Tilburg! Vraag naar de mogelijkheden.
  • PCDokters PCDokters ComputerHulp013 is aangesloten bij PCDokters