Gastenboek

Wij waarderen het zeer als u hier uw oprechte ervaringen met ComputerHulp013 zou willen delen met anderen.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.233.221.90 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
145 berichten.
Twan vd Sanden Twan vd Sanden uit Tilburg schreef op 18 maart 2018 om 18:16
Top service. Via mijn vader hier terecht gekomen. Computer opgeschoond en nieuwe antivirus geïnstalleerd. Komt afspraak altijd na. Echt een aanrader voor iedereen. top Toine
Rene van Hooff Rene van Hooff uit Tilburg schreef op 11 maart 2018 om 10:47
Ik ben zeer tevreden over de snelle maar vooral zeer vakkundige service. Laptop was gecrasht en dacht alle bestanden kwijt, nieuwe laptop, dus echt balen tot ik bij Toine kwam en mij enige hoop gaf. Deze hoop was niet onterecht. 'savond had ik weer een snelle en geüpdatet laptop weer terug, incl alle bestanden e-mails etc. Aan mij heeft hij weer een goede klant bij. Toine bedankt.
Ton van Iersel Ton van Iersel uit Tilburg schreef op 8 maart 2018 om 22:15
Ik ben prima geholpen met 'n netwerkprobleem Door Toine. Deskundig en duidelijk communicerend.
Jos Naaijkens Jos Naaijkens uit Tilburg schreef op 8 maart 2018 om 19:06
Ongelooflijk. Wat een goede service... Toine (de eigenaar van ComputerHulp013) houdt zich precies aan de afspraak. Op de minuut nauwkeurig staat hij bij je aan de deur. Volgens mij moet hij over een behoorlijke dosis kennis beschikken. De problemen waren in korte tijd opgelost. Bovendien had Toine ook nog de nodige goede adviezen in petto. Een aanrader, die Toine...
Corné Corné uit Tilburg schreef op 15 februari 2018 om 16:51
Zeer snel en netjes geholpen en de service was prima. Dezelfde dag al opgelost.
Christel Christel uit Tilburg schreef op 31 januari 2018 om 18:23
Zeer tevreden over de service. Na een bericht via de website kon ik de volgende dag meteen terecht. Binnen een dag kon ik de laptop alweer ophalen. Op aanvullende vragen werd snel gereageerd. En dat alles voor een nette prijs.
Martin Martin uit Tilburg schreef op 17 januari 2018 om 13:30
Mijn laptop werd prima gerepareerd en opnieuw ingedeeld zonder bestanden te verliezen. Het was niet makkelijk en koste behoorlijk wat extra moeite. En dat voor een schappelijk prijsje. Ik ben er heel blij mee, Toine!
Jennifer Jennifer uit Tilburg schreef op 23 december 2017 om 20:29
Na eerst onze laptop bij een ander bedrijf twee weken kwijt te zijn geweest zonder resultaat, hebben we de laptop weggebracht bij ComputerHulp013. Onze harde schijf is overleden, maar Toine heeft onze belangrijke bestanden nog kunnen redden. Binnen twee dagen was de reparatie klaar, laptop schoongemaakt en dat alles voor een hele schappelijke prijs! Toine bedankt!
Jan van den Hout Jan van den Hout schreef op 22 oktober 2017 om 14:57
Toine heeft mijn trage laptop weer in orde gemaakt. Doet het nu weer prima. Hopelijk kan ie nu weer een tijdje mee zonder problemen.
Henrike Henrike schreef op 15 oktober 2017 om 18:50
Mijn computer liep vast tijdens een update en deed niks meer. Ik kon de dag erna meteen bij Toine terecht en nu werkt hij weer als een zonnetje! Ook toen ik mijn printer niet geïnstalleerd kreeg stond Toine voor me klaar met advies (kosteloos) waardoor ook dat probleem snel opgelost was. Super service, vooraf duidelijkheid over de kosten, kortom: top! Ik blijf klant!
Raf.D Raf.D schreef op 7 oktober 2017 om 10:29
Zeer tevreden over alles. Service is echt prima. Toine heeft meerdere malen bewezen, dat service echt hoog in zijn vaandel zit ook wat betreft advies. ComputerHulp013 is zeer aan te bevelen
Aldo de Beunje Aldo de Beunje schreef op 3 oktober 2017 om 15:50
Even meedenken per telefoon zonder gelijk over geld te beginnen. Top!
Frans Frans schreef op 2 oktober 2017 om 10:41
Al enkele jaren klant bij Toine. Veel kennis, stipt met zijn afspraken en hij komt er altijd uit als er een probleem is. ComputerHulp013 is zeer aan te bevelen. Dank voor steeds weer de oplossing te vinden Toine.
Mirjam Mirjam schreef op 19 september 2017 om 20:41
Al jaren bij ComputerHulp013. Zo heerlijk dat hij de verlenging van de virusscanner bij houd. Alles wordt voor je geregeld. Goede service, en snel. Groet Mirjam
Henry Hessels Henry Hessels uit Tilburg schreef op 12 september 2017 om 18:55
Toine de Kruijf van ComputerHulp013 is een vakbekwaam persoon. Altijd netjes op tijd, en hij werkt uiterst nauwkeurig. Toine heeft veel kennis in huis en voorziet in goed advies en wat Toine belooft doet hij. Toine komt al vele jaren bij ons aan huis en ik hoop dat nog vele jaren kan en mag komen als er wat kapot gaat. Ik raad Toine de Kruijf van harte aan, doen; bel ComputerHulp013 als uw pc of laptop kapot is of voor een nieuwe.
Karin Karin uit Dongen schreef op 24 augustus 2017 om 22:31
Wij zijn erg tevreden over de werkzaamheden die Toine aan onze computers doet. Kennis van zaken en hij lost problemen snel op. Klantvriendelijk en adviserend.
Beppie Beppie uit Tilburg schreef op 2 augustus 2017 om 16:42
Toine heeft me echt uit de brand geholpen. Binnen één dag was mijn laptop weer gemaakt. Een aanrader!
Gerard.Bakkers Gerard.Bakkers uit Tilburg schreef op 25 mei 2017 om 17:26
Ik ben door 'n goede kennis in contact gekomen met Toine de Kruijf. Toine heeft perfect werk verricht aan m'n computer, ik zal hem zeker aanbevelen bij mijn kennissen.
Arthur Schäperkötter Arthur Schäperkötter schreef op 11 mei 2017 om 16:47
Toine de Kruijf van ComputerHulp013 is een vakbekwaam persoon! Altijd netjes op tijd, en hij werkt uiterst nauwkeurig! Toine heeft veel kennis in huis en voorziet in goed advies! Als helpende hand in relatie tot het computergebeuren een absolute aanrader!
Jacob Bal Jacob Bal uit Haaften schreef op 28 april 2017 om 10:41
Kan iedereen ComputerHulp 013 aanbevelen. Verzorgt alles op het gebied van uw pc. Afspraken worden nagekomen en u krijgt goed advies. Toine weet er raad mee.
  • Installatie en herinstallatie van Windows Installatie en herinstallatie van Windows Wij zijn specialist in het installeren of herinstalleren van Windows! Vraag ons gerust om de mogelijkheden voor uw pc. Hij wordt er beslist sneller van.
  • Beveiliging Beveiliging ComputerHulp013 is officieel dealer en het verkooppunt voor al uw Eset beveiligingssoftware! Zowel voor de consument als de zakelijke markt. Winnaar van vele awards.
  • Opschonen trage computer Opschonen trage computer Laat ons uw trage computer opschonen! Dit zorgt voor betere prestaties en langere levensduur.
  • Computer reparatie Computer reparatie ComputerHulp013 is uw adres voor computer reparatie in de regio Tilburg! Vraag naar de mogelijkheden.
  • PCDokters PCDokters ComputerHulp013 is aangesloten bij PCDokters