Gastenboek

Wij waarderen het zeer als u hier uw oprechte ervaringen met ComputerHulp013 zou willen delen met anderen.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 34.239.170.244 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
148 berichten.
Gerard.Bakkers Gerard.Bakkers uit Tilburg schreef op 25 mei 2017 om 17:26
Ik ben door 'n goede kennis in contact gekomen met Toine de Kruijf. Toine heeft perfect werk verricht aan m'n computer, ik zal hem zeker aanbevelen bij mijn kennissen.
Arthur Schäperkötter Arthur Schäperkötter schreef op 11 mei 2017 om 16:47
Toine de Kruijf van ComputerHulp013 is een vakbekwaam persoon! Altijd netjes op tijd, en hij werkt uiterst nauwkeurig! Toine heeft veel kennis in huis en voorziet in goed advies! Als helpende hand in relatie tot het computergebeuren een absolute aanrader!
Jacob Bal Jacob Bal uit Haaften schreef op 28 april 2017 om 10:41
Kan iedereen ComputerHulp 013 aanbevelen. Verzorgt alles op het gebied van uw pc. Afspraken worden nagekomen en u krijgt goed advies. Toine weet er raad mee.
Sophie Sophie uit Tilburg schreef op 16 maart 2017 om 22:10
Goede ervaringen. Snelle hulp. Zal Toine zeker bij vrienden en familie aanbevelen.
Netty Netty uit Tilburg schreef op 6 maart 2017 om 14:55
Al een paar jaar klant bij ComputerHulp013 Als er iets is waar we zelf niet uitkomen geen probleem. Toine is altijd in de buurt en afspraak is afspraak. Wij kunnen hem aanbevelen.
Marjo Ligtenberg Marjo Ligtenberg uit Tilburg schreef op 22 december 2016 om 19:19
Na informatie ingewonnen te hebben bij ComputerHulp013, tot aanschaf van een nieuwe laptop over gegaan. Voor de installatie ervan en het overzetten van data is Toine gekomen. Ik ben zeer tevreden over de verrichte werkzaamheden. Prettig idee bovendien iemand met kennis in de buurt te hebben als ik er niet uitkom. Toine bedankt zover!
yolande yolande schreef op 2 december 2016 om 16:43
Vanochtend telefonisch contact opgenomen met de heer de Kruijf. Hij heeft ons voor dezelfde middag meteen ingepland omdat hij toch in de buurt was. Onze laptop had geen wifi meer en wij waren niet goed beveiligd. Alles nu tip top in orde. Hij heeft alles in duidelijke taal uitgelegd. Wij vinden hem een erg aardige en betrouwbare man.
Win Win schreef op 17 november 2016 om 19:37
Afspraak is afspraak en jawel hoor ; op de afgesproken dag heeft computerhulp013 mij gebeld en een afspraak gepland. Op de afgesproken dag en tijd meldt computerhulp013 zich aan. Vervolgens de klus onderhanden genomen en in no time heeft computerhulp013 de klus geklaard. Ik ben zeer te spreken over de knowhow van computerhulp013 en ik zal computerhulp013 zeker aan familie, vrienden en kennissen aanbevelen.
Rianne de Kruijf Rianne de Kruijf uit Moergestel schreef op 11 november 2016 om 13:52
De snelheid waarmee gezocht wordt naar oplossingen blijft de fijne service van ComputerHulp013.
Mw.L.van Poppel Mw.L.van Poppel uit Tilburg schreef op 21 september 2016 om 19:34
Via een buurvrouw en een flyer toch maar eens ComputerHulp013 geemailt omdat ik te weinig kennis van zaken heb. Toine is vriendelijk, correct en is duidelijk. De PC is weer sneller, meer beveiligt, en bij twijfel van een boodschap op de pc is mailen geen probleem.! Ik ben er blij mee!! Mw.L.v.Poppel
Marianne Marianne schreef op 27 juni 2016 om 08:59
Goede en niet te dure hulp bij computers is niet altijd makkelijk te vinden. Op goed geluk gebeld met computerhulp013. En daar heb ik nog geen seconde spijt van gehad. Toine is een man die veel kennis heeft, op tijd komt, duidelijke afspraken maakt en mee wil denken met zijn klanten. De no cure no pay regeling is prettig. Dat geeft een vrij gevoel. Alles werkt weer en supersnel afgehandeld ook nog. Een dikke aanrader...ik zal het zeker doorvertellen in mijn kennissen en vriendenkring.
John de Greef John de Greef uit Tilburg schreef op 18 april 2016 om 17:55
Na maanden mezelf te hebben geërgerd aan de update van W7 naar W10, uiteindelijk mijn PC toch maar in de goede handen van Toine gegeven. De PC is helemaal schoongemaakt, heeft op zijn advies een SDD opstartschijf gekregen met een schone installatie van W10 en werkt nu zonder problemen. Daarnaast start de PC nu supersnel op. Kortom, wij zijn tevreden, de ergernissen zijn verdwenen en dat allemaal voor een heel mooi prijsje. Wij kunnen ComputerHulp013 iedereen aanbevelen.
keurslagerij van der donk keurslagerij van der donk schreef op 13 april 2016 om 14:43
Zojuist de beveiliging van mijn computers laten verlengen. Ideaal. Hoef hier zelf niets aan te doen. Krijg op tijd bericht dat verlenging nodig is. Al mijn computers komen van computerhulp013. Ben zeer tevreden over prijs/kwaliteit verhouding + top service kan het iedereen aanbevelen.
René de Groot René de Groot schreef op 9 april 2016 om 10:29
SUPER snelle (re)actie en geweldige service. 2 harde schijven naar de vaantjes, maar binnen 3 dagen een volledig nieuwe computer weer terug! We werden telkens via sms op de hoogte gehouden. Alles werkt weer als vanouds. Niets is teveel: zelfs anderhalf uur voor ons op de chat met Microsoft USA voor herinstallatie van Office. Geweldig gewoon. Heel erg bedankt, Toine!
Francien Dekkers Francien Dekkers schreef op 8 april 2016 om 20:13
Sinds een paar dagen zijn wij van KPN naar Ziggo gegaan. Dat zou zonder problemen gaan, maar door fouten van KPN en Ziggo kreeg ik geen mail en kon ook niks verzenden. Na een halve dag bellen en verkeerde instructies Toine gebeld en die had het in drie kwartiertjes opgelost. Bedankt Toine voor je geweldige hulp .
Memories Fotografie Breda Memories Fotografie Breda uit Breda schreef op 7 april 2016 om 10:34
Computerhulp 013 heeft mijn traag geworden laptop weer nieuw leven in geblazen. Een nieuwe ssd schijf, volledig nieuwe installatie en voorzien van alle gewenste programma's. Ik ben wederom super tevreden over de expertise en de snelheid waarmee dit is gebeurd. Een goede prijs en een betrouwbaar adres. Bedankt!
H Horsten H Horsten schreef op 12 maart 2016 om 11:57
Door een kennis ben ik terecht gekomen bij computerhulp013. Tot op heden ben ik zeer tevreden over de hulp en service.Een telefoontje en de afspraak was gemaakt. Bedankt Toine voor je vlotte service.
E. Zollinger E. Zollinger uit Tilburg schreef op 11 maart 2016 om 09:46
Ik ben zeer tevreden over de hulp die ik krijg van Toine de Kruijf met mijn computerproblemen. Ik ben zeer tevreden met zijn snelle komst en vakkundig optreden. Ik kan zijn hulp echt niet missen. Edwin Zollinger
Ine de Graaf Ine de Graaf uit Tilburg schreef op 11 maart 2016 om 08:42
Door een kennis ben ik terecht gekomen bij computerhulp013. Tot op heden ben ik zeer tevreden over de hulp en service, die ik heb gekregen ! Wat mij betreft, zal ik graag van hun diensten gebruik blijven maken ! Een telefoontje of sms en de hulp laat niet lang op zich wachten en dan ook nog tegen een zéér redelijke prijs. Bedankt Toine voor je vlotte service.
Harry Adriaensen Harry Adriaensen schreef op 25 februari 2016 om 19:25
Snel en goed geholpen door computerhulp. Perfect daar komen we om terug. Bedankt.
  • Installatie en herinstallatie van Windows Installatie en herinstallatie van Windows Wij zijn specialist in het installeren of herinstalleren van Windows! Vraag ons gerust om de mogelijkheden voor uw pc. Hij wordt er beslist sneller van.
  • Beveiliging Beveiliging ComputerHulp013 is officieel dealer en het verkooppunt voor al uw Eset beveiligingssoftware! Zowel voor de consument als de zakelijke markt. Winnaar van vele awards.
  • Opschonen trage computer Opschonen trage computer Laat ons uw trage computer opschonen! Dit zorgt voor betere prestaties en langere levensduur.
  • Computer reparatie Computer reparatie ComputerHulp013 is uw adres voor computer reparatie in de regio Tilburg! Vraag naar de mogelijkheden.
  • PCDokters PCDokters ComputerHulp013 is aangesloten bij PCDokters