Gastenboek

Wij waarderen het zeer als u hier uw oprechte ervaringen met ComputerHulp013 zou willen delen met anderen.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 44.200.117.166 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
142 berichten.
Rob Maas Rob Maas schreef op 16 januari 2016 om 20:42
ComputerHulp013 heeft mij, als klein computergebruiker maar ook als groot digibeet, al vele keren snel en goed uit de brand geholpen. Eén telefoontje naar Toine en ik werd snel en goed geholpen, tegen een méér dan redelijk tarief. Zowel met de soft-als met de hardware! Kortom, een geweldig klantvriendelijk bedrijf.
Maarten Dijks / VoorAllesMetWielen.nl Maarten Dijks / VoorAllesMetWielen.nl uit Breda schreef op 15 januari 2016 om 11:12
Computerhulp013 heeft een PC gebouwd welke wordt gebruikt als kassa en voor de webshop en derhalve een aantal specifieke eisen moest hebben. Na aantal maanden draait PC nog steeds helemaal naar behoren!
  • Installatie en herinstallatie van Windows Installatie en herinstallatie van Windows Wij zijn specialist in het installeren of herinstalleren van Windows! Vraag ons gerust om de mogelijkheden voor uw pc. Hij wordt er beslist sneller van.
  • Beveiliging Beveiliging ComputerHulp013 is officieel dealer en het verkooppunt voor al uw Eset beveiligingssoftware! Zowel voor de consument als de zakelijke markt. Winnaar van vele awards.
  • Opschonen trage computer Opschonen trage computer Laat ons uw trage computer opschonen! Dit zorgt voor betere prestaties en langere levensduur.
  • Computer reparatie Computer reparatie ComputerHulp013 is uw adres voor computer reparatie in de regio Tilburg! Vraag naar de mogelijkheden.
  • PCDokters PCDokters ComputerHulp013 is aangesloten bij PCDokters