Nieuws

Samenwerkingsverband : BITSPEED COMPUTERS / HELPDESK AAN HUIS / OCEANICT

Sinds een aantal jaren hebben wij met een aantal ICT bedrijven de handen ineen geslagen om een totaalpakket en loket te bieden voor uw behoeften op het gebied van ICT. Dit geldt voor zowel de zakelijke als de particuliere markt.

ComputerHulp013 werkt nauw samen met Bitspeed Computers ( www.bitspeed.nl ), Helpdesk-aan-Huis ( www.helpdesk-aan-huis.nl ) en Ocean ICT ( www.oceanict.nl ). Iedere onafhankelijke partner heeft zijn eigen specialiteit en vult daarmee de andere partner aan. Ook vervangen wij elkaar tijdens afwezigheid.

Wij zijn van plan om de komende tijd onze samenwerking verder uit te breiden. We behouden hierbij wel onze eigen bedrijfsvoering. We willen gaan werken met één loket waar u al uw vragen neer kunt leggen en wij nemen u de zorg uit handen. Met alle specialismen in huis bieden wij u een totaalpakket aan. U krijgt dan ook één contactpersoon waarbij u met al uw vragen terecht kunt.

Binnenkort meer hierover. (to be continued…)

ESET ANTI VIRUS

Wij werken als leverancier met Eset computerbeveiliging. Bekijk de producten op hun site. (www.eset.nl) Uiteraard kunt u de producten bestellen en laten installeren door ComputerHulp013.

 

  • Installatie en herinstallatie van Windows Installatie en herinstallatie van Windows Wij zijn specialist in het installeren of herinstalleren van Windows! Vraag ons gerust om de mogelijkheden voor uw pc. Hij wordt er beslist sneller van.
  • Beveiliging Beveiliging ComputerHulp013 is officieel dealer en het verkooppunt voor al uw Eset beveiligingssoftware! Zowel voor de consument als de zakelijke markt. Winnaar van vele awards.
  • Opschonen trage computer Opschonen trage computer Laat ons uw trage computer opschonen! Dit zorgt voor betere prestaties en langere levensduur.
  • Computer reparatie Computer reparatie ComputerHulp013 is uw adres voor computer reparatie in de regio Tilburg! Vraag naar de mogelijkheden.
  • PCDokters PCDokters ComputerHulp013 is aangesloten bij PCDokters