Computer en laptop verkoop

ComputerHulp013 is het adres voor de aankoop van een nieuwe computer of laptop.Terra pc

Wij kunnen een desktop PC voor u bouwen specifiek geschikt conform uw wensen en eisen. Wij kunnen u hierbij adviseren en maken de PC geschikt voor het gebruik zoals u dat wenst. Zo kan dit een kassa systeem zijn, een game computer of juist een computer met extra opslag.

Daarnaast hebben wij een ruim assortiment computers van het Duitse merk Terra. Deze leveren een uitgebreide keuze aan laptops, mini en micro pc’s en desktop pc’s voor elk gebruik.

Naast de aanschaf van de PC zorgt ComputerHulp013 ook dat deze geheel geïnstalleerd wordt geleverd met de door u gewenste software.

 

  • Installatie en herinstallatie van Windows Installatie en herinstallatie van Windows Wij zijn specialist in het installeren of herinstalleren van Windows! Vraag ons gerust om de mogelijkheden voor uw pc. Hij wordt er beslist sneller van.
  • Beveiliging Beveiliging ComputerHulp013 is officieel dealer en het verkooppunt voor al uw Eset beveiligingssoftware! Zowel voor de consument als de zakelijke markt. Winnaar van vele awards.
  • Opschonen trage computer Opschonen trage computer Laat ons uw trage computer opschonen! Dit zorgt voor betere prestaties en langere levensduur.
  • Computer reparatie Computer reparatie ComputerHulp013 is uw adres voor computer reparatie in de regio Tilburg! Vraag naar de mogelijkheden.
  • PCDokters PCDokters ComputerHulp013 is aangesloten bij PCDokters