Computer en laptop onderdelen

Ook voor computeronderdelen en toebehoren bent u aan het juiste adres bij ComputerHulp013 in Tilburg. Graag helpen wij u bij het uitzoeken van de juiste onderdelen voor uw computer of laptop.

Wij leveren nieuwe onderdelen met garantie tegen scherpe prijzen en natuurlijk bouwen wij deze voor u in.

Wij leveren onderdelen zoals geheugen, harde schijven, laptop voedingen, accu’s enz. Maar ook printers, beeldschermen en externe harddisks. Wilt u liever een gehele PC dan kunnen wij een complete computer bouwen naar uw wensen en specificaties.

 

computer muis

  • Installatie en herinstallatie van Windows Installatie en herinstallatie van Windows Wij zijn specialist in het installeren of herinstalleren van Windows! Vraag ons gerust om de mogelijkheden voor uw pc. Hij wordt er beslist sneller van.
  • Beveiliging Beveiliging ComputerHulp013 is officieel dealer en het verkooppunt voor al uw Eset beveiligingssoftware! Zowel voor de consument als de zakelijke markt. Winnaar van vele awards.
  • Opschonen trage computer Opschonen trage computer Laat ons uw trage computer opschonen! Dit zorgt voor betere prestaties en langere levensduur.
  • Computer reparatie Computer reparatie ComputerHulp013 is uw adres voor computer reparatie in de regio Tilburg! Vraag naar de mogelijkheden.
  • PCDokters PCDokters ComputerHulp013 is aangesloten bij PCDokters