Even voorstellen

ComputerHulp013 opgericht in 2009 door Toine de Kruijf. Gericht op de senior gebruiker met een smalle beurs. Met een goed uitgeruste werkplaats staat ComputerHulp013 klanten (thuis) bij voor reparatie van laptops en pc’s, het vervangen en vernieuwen van onderdelen en sinds jaar en dag is de specialist in het installeren en herinstalleren van Windows en het opschonen van computers.

  • Installatie en herinstallatie van Windows Installatie en herinstallatie van Windows Wij zijn specialist in het installeren of herinstalleren van Windows! Vraag ons gerust om de mogelijkheden voor uw pc. Hij wordt er beslist sneller van.
  • Beveiliging Beveiliging ComputerHulp013 is officieel dealer en het verkooppunt voor al uw Eset beveiligingssoftware! Zowel voor de consument als de zakelijke markt. Winnaar van vele awards.
  • Opschonen trage computer Opschonen trage computer Laat ons uw trage computer opschonen! Dit zorgt voor betere prestaties en langere levensduur.
  • Computer reparatie Computer reparatie ComputerHulp013 is uw adres voor computer reparatie in de regio Tilburg! Vraag naar de mogelijkheden.
  • Laptop reparatie Laptop reparatie Een trage of kapotte laptop? Vaak is deze door ons nog prima te repareren tegen scherpe tarieven!