Even voorstellen

ComputerHulp013 is opgericht in 2009 door Toine de Kruijf. Gericht op de senior gebruiker met een smalle beurs. Maar heden ten dage weet iedereen hem te vinden. Met een goed uitgeruste werkplaats staat ComputerHulp013 klanten bij voor reparatie van pc’s en laptops. Koppelt u de computer liever zelf niet af?, dan komt ComputerHulp013 bij u thuis.

Sinds jaar en dag is ComputerHulp013 DE specialist in het installeren en herinstalleren van Windows en het opschonen van computers. Niet simpelweg Windows er op “knallen”, maar fine-tunen en zorgen dat alles tot in de puntjes ingesteld wordt.

Wij streven ernaar u verder te laten werken op een nieuwe computer, daar waar u bent gebleven met de oude.

Overigens kunt u kosteloos oude computers en laptops afgeven. Data wordt vernietigd zodat deze niet op straat komt te liggen. De hardware wordt milieu technisch verantwoord afgevoerd. Printers en monitoren en overige kleine apparaten kunt u inleveren bij de mobiele recylclestraat op de weekmarkten.

  • Installatie en herinstallatie van Windows Installatie en herinstallatie van Windows Wij zijn specialist in het installeren of herinstalleren van Windows! Vraag ons gerust om de mogelijkheden voor uw pc. Hij wordt er beslist sneller van.
  • Beveiliging Beveiliging ComputerHulp013 is officieel dealer en het verkooppunt voor al uw Eset beveiligingssoftware! Zowel voor de consument als de zakelijke markt. Winnaar van vele awards.
  • Opschonen trage computer Opschonen trage computer Laat ons uw trage computer opschonen! Dit zorgt voor betere prestaties en langere levensduur.
  • Computer reparatie Computer reparatie ComputerHulp013 is uw adres voor computer reparatie in de regio Tilburg! Vraag naar de mogelijkheden.
  • PCDokters PCDokters ComputerHulp013 is aangesloten bij PCDokters