Ophalen en bezorgen

Niet iedereen is even handig met het aansluiten en loskoppelen van de computer. Daarom komt ComputerHulp013 graag naar u toe om de computer op te halen. Nadien wordt uw computer of laptop weer teruggebracht en werkend voor u aangesloten.

Wij halen en brengen uw computer niet alleen binnen Tilburg maar ook in de hele regio van Tilburg en Breda. Zo is halen en brengen onder meer mogelijk in Gilze en Rijen, Dorst, Hulten, Dongen, Goirle, Berkel-Enschot, Oisterwijk, Moergestel, Udenhout enz.

  • Installatie en herinstallatie van Windows Installatie en herinstallatie van Windows Wij zijn specialist in het installeren of herinstalleren van Windows! Vraag ons gerust om de mogelijkheden voor uw pc. Hij wordt er beslist sneller van.
  • Beveiliging Beveiliging ComputerHulp013 is officieel dealer en het verkooppunt voor al uw Eset beveiligingssoftware! Zowel voor de consument als de zakelijke markt. Winnaar van vele awards.
  • Opschonen trage computer Opschonen trage computer Laat ons uw trage computer opschonen! Dit zorgt voor betere prestaties en langere levensduur.
  • Computer reparatie Computer reparatie ComputerHulp013 is uw adres voor computer reparatie in de regio Tilburg! Vraag naar de mogelijkheden.
  • PCDokters PCDokters ComputerHulp013 is aangesloten bij PCDokters