Veelgestelde vragen


Haast niemand heeft een actuele backup van belangrijke bestanden.Een van de opties is om uw belangrijke bestanden in een cloud te zetten. Vervolgens is het belangrijk om uw computer goed te beveiligen tegen virussen en spyware. ComputerHulp013 helpt u hier graag bij!

Niet legale software is niet ingesteld op updates. Deze updates zorgen ervoor dat virussen geen kans krijgen en dat alles naar behoren blijft werken. ComputerHulp013 kan u hierbij helpen en adviseren.

ComputerHulp013 heeft haar klanten vooral in de regio Tilburg /  Breda. Ophalen en bezorgen in deze steden en omliggende dorpen zoals Gilze en Rijen, Chaam, Oisterwijk, Hilvarenbeek enz. is geen enkel probleem. Woont u verder weg neem dan gerust even contact met ons op en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Bij veel bedrijven bent u al veel geld kwijt om alleen maar een diagnose te stellen. Bij ons gaan onderzoekskosten conform het uurtarief. Wij werken op basis van No Cure No Pay! Dus als we een aangenomen opdracht uiteindelijk niet kunnen uitvoeren, dan bent u ons (natuurlijk) niets verschuldigd. Bij opdracht wordt altijd een duidelijke prijsopgave gedaan zodat u vooraf weet waar u aan toe bent! Mochten er redenen zijn om van de prijsopgave af te wijken, dan is er altijd eerst overleg.

Uw vindt onze actuele tarieven op onze tarieven pagina.

Ransomware is een virus en gijzelt uw computer. U kunt niet meer bij uw bestanden. De “gijzelnemers” eisen losgeld om uw computer weer vrij te geven. DOE DIT NOOIT. Met een goede virusbescherming zoals Eset houdt u dit soort aanvallen buiten de deur.

  • Installatie en herinstallatie van Windows Installatie en herinstallatie van Windows Wij zijn specialist in het installeren of herinstalleren van Windows! Vraag ons gerust om de mogelijkheden voor uw pc. Hij wordt er beslist sneller van.
  • Beveiliging Beveiliging ComputerHulp013 is officieel dealer en het verkooppunt voor al uw Eset beveiligingssoftware! Zowel voor de consument als de zakelijke markt. Winnaar van vele awards.
  • Opschonen trage computer Opschonen trage computer Laat ons uw trage computer opschonen! Dit zorgt voor betere prestaties en langere levensduur.
  • Computer reparatie Computer reparatie ComputerHulp013 is uw adres voor computer reparatie in de regio Tilburg! Vraag naar de mogelijkheden.
  • PCDokters PCDokters ComputerHulp013 is aangesloten bij PCDokters